Sausio 26 d. Eitminiškių pagrindinėje mokykloje vyko labai svarbių žmonių kiekvieno vaiko gyvenime - senelių šventė. Šią ypatingą dieną pradinių klasių mokiniai ir priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai kartu su savo pedagogėmis Ilona Makevič, Jadvyga Mikelevič ir Irena Olševska, paruošė seneliams meninę programą. Vaikai deklamuodami eilėraščius, dainuodami daineles ir vaidindami trumpus vaidinimus nuoširdžiai pasveikino savo senelius ir močiutes. Svečiai mažiesiems artistams negailėjo plojimų. Anūkai savo seneliams ir močiutėms įteikė rankų darbo atvirukus.

Po koncerto visų laukė labai linksmi žaidimai ir šokiai. Svečiai ir vaikai  visą dieną džiaugėsi vieni kitų draugija, daug šypsojosi, buvo laimingi. Vėliau vaikai su močiutėmis ir seneliais buvo pakviesti pasivaišinti arbata ir saldumynais. Šventės pabaigoje visi kartu dainavo senelių jaunystės dainas. Renginio dalyviai smagiai praleido laiką.

Šventės organizavimo tikslas buvo skatinti vaikus kurti kažką gražaus, parodyti savo meilę savo seneliams, palaikyti nuolatinį ryšį su artimaisiais. Tikimės, kad ši diena ilgai išliks vaikų ir senelių atmintyje. Brangiems Seneliams dar kartą linkime daug gražių akimirkų gyvenime, kad  visada didžiuotųsi savo anūkais!