Šiais mokslo metais  nuo kovo10 d. iki kovo 14 d. vyko anglų kalbos savaitės renginiai, kuriuose dalyvavo 2-10  klasių mokiniai.

Pagrindinis šio renginio tikslas – sudominti moksleivius anglų kalba, jos kultūra, istorija bei britų tradicijomis.

Pirmadienį mokyklai specialiai parengtame informaciniame stende buvo pristatyta savaitės programa.

Visa savaitė antro aukšto kolidoriuje buvo surengta apie Didžiojį Britaniją nuotraukų  paroda, o 1-3 klasės kabinėtas buvo papuoštas įvairiais angliškais žodžiais.

Kovo 10 d. per šešta ir septynta pamokas kolidoriuje vyko mokytojos Anos  Palcevienės suorganizuota paskaita „Great Britain“ („Didžioji Britanija“), kurios metu pranešimus skaitė 10 klases  mokiniai, visa mokyklos bendruomenė žiūrėjo filmą apie Greit Britain. Tai buvo puiki galimybė dar  kartelį prisiminti Britanijos istoriją bei  pagrindinius faktus apie šios šalies kultūrą bei geografiją.

Triečiadienį per trečią ir šeštą pamokas  vadovaujant mokytojai Anai Palcevienei  vyko  2-10 klasėms užduotys raštu. Užduotys buvo paruošti atižvelgent į mokinių lygį. Mokiniai turėjo puikią galimybę pademonstruoti savo įgūdžius.

Paskutinę anglų kalbos savaitės renginių dieną apvainikavo viktorina „Hello, Britain“ („Sveika, Britanija“), kurioje dalyvavo taip pat visi mokiniai.  Mokiniai rungėsi atlikinėdami įvairias su Didžiosios Britanijos istorija bei  kultūra susijusias užduotis.  Komandas vertino ir atsakymus komentavo anglų kalbos mokytoja. Visos viktorinoje dalyvavusios komandos buvo apdovanotos prizais bei diplomais.